Mansoft logo

IT-SIKKERHED

IMPORT MSI/APPV PACKAGES IMPORT MSI/APPV PACKAGES
NETVÆRKSSIKKERHED
Sikkerheden i netværket skal passe til det konkrete netværk og dets brug og brugere.
CUT COSTS CUT COSTS
SIKRING AF ENHEDER
Virksomheder har mobiltelefoner, bærbare computere og ipads ude mange forskellige steder, er disse beskyttet mod at havne i de forkerte hænder?
DELEGATE SCCM TASKS DELEGATE SCCM TASKS
DATASIKKERHED
Det er data der ligger til grund for alle virksomheder. Vores data er yderst vitale, og skal derfor beskyttes rigtigt.
DELEGATE SCCM TASKS DELEGATE SCCM TASKS
SUPPORT / VEDLIGEHOLDELSE
Sikkerheden skal altid være up-to-date. Vi hjælper med support og vedligholdelse af jeres sikkerhedsløsninger.
Leverandør Leverandør
LEVERANDØRER
Vores løsninger kommer fra forskellige producenter, som udover sikkerhed også er meget brugervenlige.
SCCM TASKS WITH FEW CLICKS SCCM TASKS WITH FEW CLICKS
LOVGIVNING
Få mere at vide omkring nye opdateringer, lovændringer og andet relevant.
Vi rådgiver vores kunder og leverer løsninger, der hjælper med at beskytte data uanset på hvilket IT-system, det befinder sig. Datamængden stiger og stiger og data befinder sig ofte andre steder end inden for organisationens beskyttende mure. Medarbejdere kan tilgå data udefra via deres smartphones og bærbare PC eller logge på via internettet til en cloud-service såsom Office365. Uanset hvor data er, skal det sikres mod misbrug og tyveri.

Vi hjælper vores kunder med at holde hackere og malware ude og væk fra systemer og have beskyttelse mod insidertruslen fra illoyale medarbejdere. Med vores løsninger rapporteres, hvad der foregår, og gives svar på hvem, hvor og hvornår.

De IT-kriminelle lever godt, og der er et konstant kapløb mellem dem og virksomheder og organisationer. De kriminelle vil have dataene, og virksomhederne vil have dem i fred. Hver dag udvikles der over 400.000 nyt malware, som bruges flittigt til at få fat i data, som de IT-kriminelle så bruger til deres fordel. Selv de virksomheder, der mener, deres data ikke er særligt følsomme, kan og bliver ofte udnyttet af de kriminelle. Sådan en virksomhed kan være et springbræt til det virkelige mål for den kriminelle, eller virksomhedens maskiner kan bruges af de kriminelle som en del af et botnet.

I vores mobile verden kan det være uoverskueligt at holde øje med, hvor de data man har befinder sig. Vi har løsninger, der hjælper med at give det overblik og sikre dig imod at dine data kommer det forkerte sted hen. Fra man har anskaffet nyt udstyr og til den dag man vil skille sig af med det, har man brug for og pligt til at beskytte de data, der befinder sig der. Vi har løsninger, der kan bruges hele vejen.

Mansoft A/S har mange års erfaring med IT-sikkerhed. Vi var blandt de første i Danmark til at levere centralstyret harddiskkryptering, og vi har leveret patchmanagement løsninger længe før WSUS og SCCM.

Lovgivning
En virksomhed har pligt til at beskytte de informationer, de måtte have liggende i deres system. Arbejder man med persondata, er det endnu mere vigtigt, at der er hundrede procent styr på disse.

Det er derfor rigtig vigtigt, at du hele tiden følger med i datalovgivningen. Den udvikler sig med tiden, og det kan medføre store bøder, hvis ikke reglerne overholdes. Herudover giver det super dårlig omtale, hvis du som professionel virksomhed får lækket nogle fortrolige data. Det kan i værste fald koste kunder.

Vi tilbyder grundlæggende løsninger til at holde uvedkommende ude fra ens netværk og maskiner:

 • Patchmanagement
 • Antivirus
 • Firewall
 • Adgangskoder og styring heraf
 • Web-sikkerhed
 • Spamfiltre
 • Sårbarhedsovervågning og lukning af huller

Til beskyttelse af data på diverse enheder:

 • Kryptering - filer, harddiske, flytbare medier
 • Kontrol og management af enheder og applikationer
 • Data Loss Prevention (DLP)
 • Kontrol og styring af administratorrettigheder

PRODUKTER

SIKKERHEDSLØSNINGER FRA MANSOFT A/S

ANTIVIRUS
DATASLETNING
DATA LOSS PREVENTION
WEB OG E-MAIL SIKKERHED
KRYPTERING
SIKRE EMAILS
PATCHMANAGEMENT
SIKRING AF USB'ER
FIREWALLS
MANAGEMENT AF MOBILER
SIKKER ADGANG
BRUGERRETTIGHEDER
PASSWORD MANAGEMENT
STYR PÅ NETVÆRK OG INFORMATIONERNE
VIRTUELLE MASKINER

LEVERANDØRER

Vores løsninger kommer fra forskellige producenter, og i valg af løsninger har vi tilstræbt at finde dem, som udover sikkerhed også er de mest brugervenlige, og hvor der er en god support og fortsat udvikling hos producenten. Mange har vi arbejdet sammen med siden 90’erne og flere har skiftet navn og ejere undervejs.

expandedSIKRING AF ENHEDER
SIKRING AF ENHEDER

Sikring af de forskellige enheder er nødvendigt, både for at beskytte mod tyveri af den enkelte enhed, men mest for at sikre data ikke kommer i de forkerte hænder. Folk glemmer deres bærbare, mobil eller tablet i taxaen, flyet, på hoteller osv. eller de får dem stjålet hjemme, fra firmaet eller bilen.

Det nemmeste er, at kryptere de data der er på enheden, og så have en god managementløsning dertil, så helpdesken kan hjælpe brugerne i de tilfælde, hvor passwordet er glemt eller enheden er forsvundet. Med kryptering sikrer man sig mod, at uvedkommende kan læse de informationer, man havde på sin mobil, PC osv.

Er enheden tilsluttet et netværk eller internettet, har man brug for en løsning, der sikrer den mod de farer, der kan komme ind via email, internet eller fra andre, der er på netværket, og som kan tilgå maskinen via det. Der findes og kommer hele tiden nye metoder, som er udviklet med det formål at få fat i dine data. Det kan være, du klikker på et link, en video på nettet eller en vedhæftet fil i en mail, og bagved uden du ved af det, downloades et lille program, som usynligt lægger sig på din enhed, hvorefter det så kan blive aktiveret udefra og fremskaffe de informationer, som det er programmeret til.

Når du skal skille dig af med din gamle maskine, er det også din pligt at sikre dig at data på harddisken ikke kan findes af uvedkommende, ligesom det var mens, du brugte den. Det er ikke nok at ringe til en broker og lade dem hente dit brugte udstyr. Dit brugte udstyr kan også blive stjålet, og selv hvis det bliver markuleret, kan der stadig findes data på bitte små stykker af en harddisk. Det sikreste er at sørge for sletningen inden dit udstyr forlader jeres bygning. Derfor har vi løsninger, du kan installere fra start på dit udstyr og aktivere, når du skal sende det ud til reparation eller skille dig af med det.

Til sikring af data på diverse enheder

 • Kryptering - filer, harddiske, flytbare medier
 • Antivirus
 • Data Loss Prevention (DLP)
 • Kontrol og styring af administratorrettigheder
 • Datasletning
expandedNETVÆRKSSIKKERHED
NETVÆRKSSIKKERHED


Den rigtige netværkssikkerhed er mindst lige så vigtig som en god beskyttelse af de enkelte enheder. Det er selvfølgelig helt essentielt at adskille sit interne netværk fra internettet, men det kræver i dag flere forskellige mekanismer at beskytte sig ordentligt mod uautoriseret indtrængen.

Ligesom ved alt andet indenfor sikkerhed, er måden man opbygger netværkssikkerheden afhængig af flere forskellige parametre. Hvordan bruges netværket? Hvilke enheder forbinder til det? Hvor er data placeret osv.? Sikkerheden i netværket skal med andre ord passe til det konkrete netværk og dets brug og brugere.

Det er ofte en god ide, at få foretaget en analyse af både trafikmønstre og sikkerhedshændelser inden man går i gang med at ændre i netværkssikkerheden. På den måde er man sikker på at træffe sin beslutning på det rigtige grundlag.

Løsninger til netværkssikkerhed

 • Firewalls og management af dem
 • VPN-forbindelser og andre adgangsmetoder
 • Kryptering
 • Data Loss Prevention (DLP)
 • Network Intrusion Protection og Prevention
 • Analyser af brugeradfærd
 • Netværks adgangskontrol
 • Sårbarhedsmanagement
expandedDATASIKKERHED
DATASIKKERHED


Det er data, der ligger til grund for alle virksomheder. Vores data er yderst vitale, og derfor skal de beskyttes på den rigtige måde. Databeskyttelse skal og bør gennemtænkes ud fra virksomhedens og forretningens behov. Om det er adgangen til data, følsomheden af data eller spørgsmålet om, hvor data befinder sig er alt sammen vigtige aspekter. Vi har løsninger der, hjælper jer med alle scenarier. Først og fremmest bør man gøre sig klart, hvilken betydning og karakter ens data har. Hvor befinder virksomhedens data sig? Er data af følsom karakter, og evt. underlagt lovgivning?

Indenfor IT-sikkerhed beskæftiger vi os grundlæggende med tre ”typer data”

 • Data der opbevares
 • Data i bevægelse
 • Data i brug

Beskyttelse af ”Data der opbevares”

 • Kryptering
 • Database og arkiveringssikkerhed
 • Adgang og rettigheder og styring heraf

Beskyttelse af ”Data i bevægelse”

 • Kryptering
 • Data Loss Prevention (DLP)
 • Afsending af data f.eks. via E-mail eller andre ”transport”-løsninger.

Beskyttelse af ”Data i brug”

 • Skærmfiltre
 • Kontrol af enheder
 • Kryptering af enheder


SIKKERHEDSRAPPORTER

For at kunne optimere sikkerheden er det nødvendigt at kende hvilken risikostatus man har. Hvor befinder det data sig, der skal beskyttes? På servere, i mails, på bærbare og smartphones eller i cloud-systemer? Hvem har adgang og hvad foretager de sig med dataene? Er alle adgange beskyttede med nødvendige passwords og ekstra foranstaltninger? Overholdes lovgivninger og andre branchespecifikke regler? Bliver data forsvarligt slettet når tiden er til det?

Er der overvågningssystemer, der opdager og advarer, når et sikkerhedsbrud opdages? Er der brugbare og sikre rapporter tilgængeligt, så man kan agere hurtigt når det kræves og opfylde krav og ønsker fra IT-revision, ledelse og bestyrelse? Mansoft A/S udfører tjek af jeres sikkerhedsniveau på dele af eller hele jeres IT-område alt efter behov. Vi anvender forskellige værktøjer til formålet og afleverer resultatet i en rapport, som bliver gennemgået.

SUPPORT & VEDLIGEHOLDELSE

IT-sikkerhed er meget mere end at købe software. Det er også mere end at lave en standardinstallation og så glemme alt om den.

Et IT-sikkerhedsdesign skal løbende efterses, vedligeholdes, justeres, og tilpasses til den verden vi lever i, for at kunne levere det niveau af sikkerhed, der var tiltænkt. Sker dette ikke, får du reelt set ikke den værdi ud af løsningen, som du har betalt for.

Ligesom en bil både skal have benzin og service på et værksted, skal din sikkerhedsinstallation også både opdateres og efterses.

Det kan også være rart, bare at have noget hjælp at ringe efter. Både når man ikke kan huske, hvordan man ændrer en bestemt indstilling, eller når det hele brænder på, og netværket er lagt ned af virus.

Vi kan hjælpe med alle ovenstående scenarier, og vi tilpasser altid vores aftaler, så de passer til lige præcis din virksomhed og dit behov for professionel assistance.

Har du købt en løsning fra os, kan du altid kontakte os for support. Har du købt din løsning et andet sted, kan du stadig kontakte os og få et bud på vores hjælp.
Vi afholder tit workshops, når vores kunder har købt en ny løsning eller der kommer en større opdatering, så de, som skal bruge løsningen, kan lære at bruge den. Har I ikke tid og ressourcer til selv at installere, opgradere, fejlsøge mv. kan I også få et tilbud på hjælp til det.

Vi kan også hjælpe i fasen, før I har fundet den rigtige løsning. Både med at give jer informationer om en eller flere relevante løsninger, og hvilke fordele der er ved dem hver især, men også med det rent tekniske, hvis I vil teste og lave en ”Proof Of Concept” - POC, hvormed I kan opnå en større sikkerhed ved at løsningen også kan det, som producenten påstår.

Har I brug for en Beredskabsplan er det også noget vi kan hjælpe jer med.

Vi står 100 % klar til at hjælpe dig, så ring endelig hvis du har spørgsmål om din IT-sikkerhed.

LOVGIVNING

NY EU DATALOVGIVNINGEU-Parlamentet er i gang med de afsluttende forhandlinger, som vil føre til ny datalovgivning som virksomheder og organisationer skal overholde. En EU-beboer vil få retten til at få slettet personoplysninger og ”til at blive glemt”. Virksomheder, der bliver hacket skal offentliggøre det er sket, og kan få en bøde på op til 1 million € eller 2 % af omsætningen.

Du er tvunget til tage stilling til din sikkerhedssituation, da der også er en lovgivning dit IT miljø skal leve op til. En virksomhed har pligt til at beskytte de informationer de måtte have liggende i deres system. Arbejder man med persondata er det endnu mere vigtigt at der er hundrede procent styr på disse.

Det er derfor rigtig vigtigt at du hele tiden følger med i datalovgivningen. Den udvikler sig hele tiden, og det kan medføre store bøder hvis ikke reglerne overholdes. Herudover giver det super dårlig omtale hvis du som professionel virksomhed får lækket nogle fortrolige data. Det kan i værste fald koste kunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder om IT-sikkerhed og lovgivning direkte i din indbakke.

DOWNLOAD VORES PRODUKTBLADE HER

KONTAKT

Du er altid velkommen til at kontakte vores kontor i Holte eller skrive en mail, hvis du har spørgsmål eller opgaver der skal løses.

call us
Kontakt os via telefon
+ 45 7020 5455
Send us an email
Kontakt os via email
where we live
Kongevejen 418
2840 Holte
Vi bruger cookies på www.mansoft.dk.
For at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på dette websted, skal du acceptere cookies.
BLIV KONTAKTET
TILMELD
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få tilsendt gode tilbudskampagner og de nyeste updates fra vores IT specialister.