KØB VALGFRI MSI PAKKER FOR KR. 2750,- PR. STYK*

I TIDSPERIODEN 15. AUGUST TIL 15. OKTOBER 2017I har nu mulighed for at købe valgfrie MSI, AppV og ThinApp pakker for kr. 2750,- pr. styk.

* Kampagnen er begrænset til uddannelsessektoren i tidsperioden 15. august til 15. oktober 2017. Forudsætningen er et køb af minimum 5 pakker i aftaleperioden, med betaling up-front.

KONTAKT MIG
pakker

Pakkebank: SoftwareCentral Plus

Vedligehold din virksomheds software nemt, hurtigt og billigt. SoftwareCentral Plus er en stor database med licensfrie MSI pakker, der bliver opdateret hver gang, der bliver udbudt en ny udgave fra producenten.

Nu kan vi tilbyde jer SoftwareCentral Plus for kr. 3500,- pr. måned. Tilbuddet indeholder 60 softwarepakker, som er forudbestemt. SoftwareCentral Plus er et abonnement og kan tegnes for minimum 12 måneder af gangen.

Du kan læse mere om SoftwareCentral Plus i vores brochure, her får du også et samlet overblik over alle pakker i vores pakkebank.

MSI PAKKETERING
softwarecentral plus

Hvorfor bruge MSI pakker?

Der er en række fordele ved at bruge MSI pakker. MSI pakker kan hurtigt installeres på mange computere på flere lokationer. Derved kan der spares administrative omkostning og tid i forbindelse med installationer og opdatering.

MSI-pakkerne er baseret på Windows Installer standarden og er fuldt dokumenterede. I får en bedre kontrol over hvad der er installeret på klienterne fordi Windows Installer holder styr på MSI pakkens identifikation.

Download vores brochure for at få et overblik over alle fordele ved MSI pakketering.

FORDELE VED MSI OUTSOURCING
MSI Pakketering

MSI Worklfow

Mansoft har altid fastansatte pakketeringsfolk siddende til at varetage dine pakkeopgaver. Vi har korte leveringstider, og under hastesager har vi også mulighed for at levere fra dag til dag.


Vil du selv lære at udvikle MSI pakker?

Mansoft er ikke bare en konsulentvirksomhed, vi tilbyder også undervisning indenfor udvikling af MSI- & App-V pakker. Vi tilbyder 3 forskellige kurser inden for udvikling af softwarepakker. Grundlæggende MSI kursus, avanceret MSI kursus og Microsoft App-V kursus.

GRUNDLÆGGENDE MSI

3-dages kurset giver en grundig introduktion til MSI udvikling, Windows Installer og Installshield Admin Studio. Forløbet er tilrettelagt således at kursisten gennem praktiske øvelser og lektioner tilegner sig teoretisk viden om MSI og de værktøjer der benyttes.

AVANCERET MSI

Dette 2-dages kursus er overbygningen på det grundlæggende MSI kursus. Kursisten lærer at løse komplekse installationsproblematikker såsom device driver installationer, installationer i låste miljøer og løsning af dll konflikter.

MICROSOFT APP-V

Dette 2-dages kurset giver en grundig introduktion til Microsoft® Application Virtualization 5.0 sp3. Forløbet er tilrettelagt således at kursisten gennem praktiske øvelser og lektioner tilegner sig teoretisk viden om App-V og de værktøjer der benyttes.

DU KAN LÆSE MERE OM VORES PAKKETERINGSKURSER OG HVORDAN DU TILMELDER DIG PÅ VORES HJEMMESIDE

MERE OM KURSER
BLIV KONTAKTET