Mansoft logo

Datapolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, udfylder en jobansøgning eller tilmelder dig et af vores kurser. De personoplysninger vi indsamler bruges primært til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Personoplysningerne videregives ikke til 3. part, medmindre du har givet et udtrykkeligt samtykke hertil eller persondataloven undtagelsesvist tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Cookies
Når du besøger dette website indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering. Hvis du sletter eller blokerer for cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt.

Cookies fra vores samarbejdspartnere
Her finder du en oversigt over, hvilke samarbejdspartnere, der sender cookies via vores website, og har adgang til oplysninger indsamlet via cookies sendt fra vores websites. Disse cookies anvendes ikke til registrering af personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil. Data kan videregives til tredjeparter i anonymiseret form med det formål at målrette markedsføring og opnå bedre viden om brugere på de enkelte websites. Oplysninger kan også videregives til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav.

Google Analytics
Vi bruger cookies til at identificere, hvilke sider der bruges. Dette hjælper os med at analysere data om webtrafik og forbedre vores hjemmeside for at skræddersy det til kundens behov. Vi bruger kun disse oplysninger til statistisk analyse og derefter fjernes data fra systemet. Vi indsamler ikke oplysninger, som f.eks. IP-adresser, der kan bruges til at identificere en person.

For at give besøgende på hjemmesiden mulighed for at forhindre deres data i at blive brugt af Google Analytics, har Google udviklet et ’Opt-out’ værktøj til Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, dc.js). Hvis du vil fravælge Googles cookies skal du installere værktøjet i din webbrowser. Du kan finde opt-out-værktøjet her:https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Websitet ejes og publiceres af: Mansoft A/S

KONTAKT

Du er altid velkommen til at kontakte vores kontor i Holte eller skrive en mail, hvis du har spørgsmål eller opgaver der skal løses.

call us
Kontakt os via telefon
+45 7020 5455
Send email
Kontakt os via email
vores adresse
Kongevejen 418
2840 Holte
Vi bruger cookies på vores hjemmeside. For at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på dette websted, skal du acceptere cookies. OK