Mansoft logo
×

ER DU VORES NÆSTE ELEV?
START DIN KARRIERE HOS OS SOM JUNIOR KONSULENT


Vidste du at Mansoft ikke bare er et af Danmarks største IT konsulenthuse, men også den virksomhed med de fleste elevpladser, både i København og i Aarhus?ELEV I MANSOFT
SÅDAN ER DET AT VÆRE IT ELEV HOS OS

Som elev hos Mansoft bliver du en af de ca. 20 elever vi pt har ansat, og du vil komme til have din læretid dels hos os, og dels hos vores kunder med meget forskelligartede opgaver, hvor du både lærer at anvende forskellige værktøjer og lærer at begå dig i forskellige arbejdsmiljøer. Vi gør meget ud af at placere dig hos kunder, der har behov for assistance der matcher dine faglige kompetencer og tager højde for at din personlighed matcher kundens forventninger til en ekstern medarbejder.

Vi har en dedikeret HR-medarbejder, som er jeres kontaktperson både hvad angår det daglige arbejde i Mansoft og samtidig er jeres bindeled til uddannelsescenteret, hvis i har behov for rådgivning eller assistance.
JUNIOR KONSULENT
HVAD LAVER EN JUNIOR KONSULENT?

Dine opgaver som elev kan være meget forskelligartede. Det kan være lige fra deltagelse i projekter, være en del af kundens eksisterende helpdesk eller fungere som en del af et on-site supportteam. Vi vil forsøge at sikre, at din erfaring matcher med den type opgave du kommer ud på, og vi sørger for at du gradvist bliver udviklet i takt med din uddannelse.

Vi kan desværre ikke skræddersy et struktureret uddannelsesforløb der stemmer fuldstændig overens med din undervisning på skolen, men vi tilstræber at du får afprøvet så mange discipliner som muligt inden for den uddannelse du har valgt. For sikre at du som elev når det forventede faglige niveau, assisterer vi løbende i form af selvstudiekurser og tilsvarende på de områder, hvor vi eventuelt ikke kan give dig den praktiske oplæring du har behov for.HVOR KAN DU MØDE OS?
MØDE OS TIL MESTERDAG PÅ DIN SKOLE

Vi har et tæt samarbejde med de tekniske skoler rundt i landet, og besøger ofte disse. I forbindelse med vores besøg på skolerne får eleverne mulighed for at høre mere om Mansoft som arbejdsplads, de mange udviklingsmuligheder vi tilbyder, samt hvad det vil sige at være elev hos os.

Herefter inviterer vi de elever, der er interesserede i at møde os, til en speeddating seance, hvor eleverne har mulighed for at præsentere sig selv over for os og stille eventuelle spørgsmål.

I Mansoft finder vi størstedelen af vores elever ved vores besøg på skolerne. Vi sætter stor pris på vores elever her i Mansoft, og de fleste vælger at blive hos os efter endt elevtid.

BLIV KONTAKTET