Mansoft logo

MANSOFT ACADEMY
VI STYRKER DINE KOMPETENCER

Vi vil gerne være med til at styrke dine kompetencer inden for de områder du gerne vil arbejde med
og som samtidig er en del af vores kernekompetencer.MANSOFT ACADEMY
VI UDVIKLER DINE KOMPETENCER

I MANSOFT har vi udviklet vores eget uddannelsessystem, der er baseret på den enkelte medarbejders kompetenceniveau, ønsker for fremtiden og på hvad MANSOFT forventer at have behov for i vores fremtidige levering af konsulentydelser og projekter.

MANSOFT ACADEMY er et uddannelseskoncept som både tilgodeser den medarbejder, der gerne vil bruge tid og kræfter på at blive specialist inden for et givet område og den medarbejder der blot vil vedligeholde og forny sine kompetencer.

Vi vil gerne være med til at styrke dine kompetencer inden for de områder du gerne vil arbejde med og som samtidig er en del af vores kernekompetencer.MANSOFT ACADEMY
BLIV EN DEL AF MANSOFTS STARTEAM

En del af MANSOFT ACADEMY er at tilbyde en målrettet, fleksibel uddannelse til en nogen af vores nyuddannede IT medarbejdere, som har et ønske om tidligt i deres karriere at målrette deres uddannelse mod et specialistområde.

Disse udvalgte, nyuddannede medarbejdere indgår i et team, som kan få mulighed for en omfattende og intensiv uddannelse, hvor målet er at komme på specialist niveau i det valgte område i løbet af kort tid.

KONTAKT

Du er altid velkommen til at kontakte vores kontor i Holte eller skrive en mail, hvis du har spørgsmål eller opgaver der skal løses.

call us
Kontakt os via telefon
+45 7020 5455
Send us an email
Kontakt os via email
where we live
Kongevejen 418
2840 Holte
Vi bruger cookies på vores hjemmeside. For at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på dette websted, skal du acceptere cookies. OK
BLIV KONTAKTET
news   Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med relevant information:


Bliv inviteret til events og kurser.

Få det seneste nyt fra Microsoft og andre relevante producenter.

Få et indblik i hvordan det er at arbejde for et af Danmarks største IT konsulenthuse.