Mansoft logo
×

HIGHLIGHTS FRA MANSOFT SUMMIT 2019

Den 3. oktober afholdte vi Mansoft Summit for anden gang med stor succes. Denne gang var vi i København hvor vi inviterede til en eftermiddag fyldt med spændende foredrag om bl.a. de nyeste trends og tendenser indenfor Microsofts Modern Desktop, Windows 10 og Office 365.

Se sammendrag af hovedtalerne fra Mansoft Summit i København her

Kim Kaae, Technical Specialist hos Microsoft

Se Kim Kaae, Technical Specialist hos Microsoft – Security & Compliance, tale om Modern Workplace og om Microsofts tanker, teknologier og roadmap for den moderne desktop PC med enkel udrulning, management og optimal bruger oplevelse ved hjælp af både klassiske værktøjer, samt intelligent brug af Cloud Services.

Mattias Melkersen, Business Manager hos Mansoft

Se Mattias Melkersen, Business Manager hos Mansoft, tale om Mansofts ’Windows as a Service’ (WaaS), som hjælper med at få opgraderet Windows 10 til nyere Feature Builds, så man som virksomhed forbliver supporteret.

Ronnie Bloch Tynell, CTO hos SoftwareCentral

Se Ronnie Bloch Tynell, CTO hos SoftwareCentral, præsentere den nyeste SoftwareCentral version, der har fået et make-over og et hav af nye spændende features.

Robert Salzwedell, Business Manager hos Mansoft

Se Robert Salzwedell, Business Manager hos Mansoft, præsentere Mansofts nye Managed Service koncept, der omhandler drift af løsninger enten som en on-site løsning eller en shared service-løsning via det danske driftcenter.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside. For at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på dette websted, skal du acceptere cookies. OK
BLIV KONTAKTET