Mansoft logo
×

NYHEDER FRA MANSOFT


Her finder du det seneste nyt fra Mansoft. Vi giver et indblik i hvordan det er at arbejde for et af Danmarks største IT konsulenthuse.

Vi har sammen et ansvar for at uddanne fremtidens arbejdskraft

Vi har et problem i dansk erhvervsliv – og det kommer til at vokse massivt med tiden, hvis ikke vi begynder at gøre noget ved det. Det problem, jeg taler om, er mangel på elevpladser. Vi vil meget gerne inspirere andre virksomheder og dele ud af vores erfaringer med at have elever – for vores erfaringer er udelukkende positive, men det kræver naturligvis, at det bliver sat i system.

Læs mere
Bliv elev

Vi har åbnet kontor i Aarhus

Vi vokser og har åbnet et nyt kontor i Aarhus, med en mere central placering i forhold til vores jyske kunder og medarbejdere så vi kan yde en endnu bedre service. Samtidig siger vi også velkommen til vores nye Regionschef, Anders Døssing Friis Jakobsen.

Mansoft er Silver Sponsor på
Microsoft Ignite 2018

I år var vi for første gang repræsenteret på verdens største Microsoft messe, Microsoft Ignite 2018, som Silver Sponsor.

Oplev vores nye pakkeværktøj - Smart Package Studio

Smart Package Studio er det nyeste produkt fra SoftwareCentral og er udviklet i samarbejde med vores dygtigste pakketeringkonsulenter. Læs mere om Smart Package Studio på smartpackagestudio.com

En god dialog er vejen til et godt samarbejde

HOFOR har et tæt samarbejde med Mansoft omkring MSI-pakketering, SoftwareCentral samt levering af interim konsulenter i forbindelse med løbende projekter til opdatering og vedligeholdelse af HOFOR’s IT drift.

Læs mere

Omstrukturering af IT system, gav bedre udnyttelse af arbejdskraft

KVUC, Københavns Voksenuddannelsescenter, har de seneste 4 år samarbejdet med Mansoft. KVUC har ca. 1500-2000 klienter, og er derfor afhængige af standardisering af processer for at mindske arbejdsbyrden hos de IT-ansvarlige.

Læs mere

SoftwareCentral gav forbedring af interne IT processer

I forbindelse med et SCCM projekt valgte Synoptik at implementere SoftwareCentral. SoftwareCentral har forbedret virksomhedens interne IT processer og sørget for en bedre IT service i butikkerne.

Læs mere
Vi bruger cookies på vores hjemmeside. For at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på dette websted, skal du acceptere cookies. OK