Mansoft logo
×

ER DU NYUDDANNET?
START DIN KONSULENTKARRIERE HOS MANSOFT


Når du er nyuddannet, er der ofte plads til den rigtige konsulenttype hos Mansoft.NYUDDANNET
BLIV EN DEL AF VORES DYGTIGE KONSULENTHOLD

Hvis du er nyuddannet, er der ofte plads til den rigtige konsulenttype hos Mansoft. Vi lægger selvfølgelig vægt på, at du har opnået de færdigheder man kan forvente du skal have efter endt uddannelse, men vi lægger i lige så høj grad vægt på, at du har ambitioner om at lære mere, samt at du har klare mål og forventninger til din karriere hos Mansoft.

Hos Mansoft ønsker vi at have engagerede og resultatorienterede medarbejdere som kan være med til at biddrage til Mansofts fortsatte vækst.


Ledige stillinger


NYUDDANNET
HVAD LAVER EN IT-KONSULENT?

En IT konsulent hos Mansoft, vil kunne deltage i mange forskelligartede opgaver inden for support, drift af server, infrastruktur, virtualisering, pakketering, Client Management og meget andet, afhængig af dine kompetencer og dine ønsker om fremtidige arbejdsområder.

Med baggrund i vores uddannelsessystem og dine ønsker om fremtidige arbejdsområder, er vi med til give dig den nødvendige baggrund til at kunne komme i den retning som du ønsker og som matcher Mansofts leveranceområder.NYUDDANNET
BLIV EN DEL AF VORES DYGTIGE KONSULENTHOLD

Lyder dette som noget, du mener du kunne være den rette til, så send en uopfordret ansøgning via vores job-site eller kontakt konsulentchef, Carl Johan Juul, på telefon 4221 2191 eller på mail cjj@mansoft.dk

Vi er altid interesserede i at tage en uforpligtigende samtale med potentielle, nye medarbejdere med erfaring og gåpåmod.


Uopfordret ansøgning
BLIV KONTAKTET