Mansoft logo
×

SPECIALIST
GIV DIT ARBEJDSLIV ET BOOST MED EN MASSE SPÆNDENDE PROJEKTER


Som IT specialist, får du hurtigt plads i vores Specialistgruppe, der arbejder med mange spændende projekter og er med til at gøre MANSOFT A/S til et af de foretrukne specialisthuse i Danmark.BLIV SPECIALIST HOS MANSOFT
SPÆNDENDE OG UDFORDRENDE OPGAVER PÅ NYESTE TEKNOLOGI

Medarbejdere i vores Specialistgruppe deltager i, eller står for en lang række spændende projekter inden for vores kerneområder eller fungerer som underleverandører til andre konsulenthuse, som har vundet ordrer på denne type af projekter.

Som en del af Specialistgruppen bliver du udfordret på både dine konsulentmæssige evner og på dine faglige kompetencer og du vil blive brugt som problemknuser, hvor andre har kastet håndklædet i ringen.


Ledige stillinger


CASE
WINDOWS 10 DEPLOYMENT PÅ 10.000 KLIENTER

Mansoft driver Lundbecks klientplatform og har ansvar for alt lige fra bygning af image, deployment, opdateringer og den daglige drift. Lundbeck er migreret fra en Windows 7 platform til en Windows 10 semi annual platform. I forlængelse af dette, er Lundbeck rykket fra en ældre udgave af Office til Office 365, så de kan drage nytte af de gode samarbejdsmuligheder i og omkring 365 suiten.

Mansoft har deltaget i design fasen, samt forestået udrulningen af Windows 10 til klienterne. Udrulningen er udført med System Center Configuration Manager med Cloud Attachment i form af Cloud Management Gateway, der gør det muligt at nå ud til alle maskiner, uanset om de er på intranet eller internet.

BLIV KONTAKTET